27 apr, 2021

Hvad er vores mål i Habitus? Og hvad er vores metode for at nå det?

Hvad er vores mål i Habitus? Formålet med en organisation som Habitus, bør altid være, at skabe livskvalitet for de borgere vi har med at gøre. For at skabe livskvalitet, må vi også kunne minimere frustration. Men hvordan gør man det, på den bedst tænkelige måde? Og hvordan ved man, at den metode man benytter sig af, er den bedste?

For os i Habitus er målet altid at sikre fysiske og psykiske rammer der bidrager til et godt liv, for den enkelte borger. For at kunne sikre den kvalitet, har vi mange forskellige metoder. Både til at udføre pædagogik – og til at samle op på om pædagogikken virker. Habitus skal være et godt sted at være, både for borgere og pædagoger. Det er det, alle vores metoder skal bidrage til.

I Habitus tror vi på, at vores metodiske tilgang til pædagogik, er med til at forbedre liv over hele Danmark. Af den årsag, har vi også et klart ønske om at forandre og forbedre den måde vi tænker og taler om, om pædagogik på – i hele Danmark. Pædagogik er en videnskab, og det er også sådan vi bør behandle det.

I denne video kan i se meget mere om, hvordan vi arbejder i Habitus, hvad vores mål er i Habitus – og baggrunden for hvorfor vi gør, som vi gør i Habitus.

Tak fordi du vil se med.

Har du lyst til at læse mere om HabitusHusene, vores strukturer og pædagogik kan du følge med på vores blog her.

Hvis du har et tema eller en tekst, du kunne tænke dig at dele på vores blog, er du altid velkommen til skrive en mail til bir@habitus.dk.