19 apr, 2020

Værktøjer til ledelse i høj intensitets perioder

 Ledelse gennem høj intensitets perioder kræver at man mestrer fire centrale ledelsesværktøjer. Se hvilke i videoen herunder:

Når en krise håndteres og mestres ud fra disse fire ledelses elementer, kan det bevæge organisationen hen til et bedre sted. Ledelse gennem høj intensitets perioder kræver en særlig indsigt i hvilken ledelse der bliver bedrevet for at organisationer ikke stagnere eller selvdestruere.
Ledelsesstil og -tiltag er altid vigtige. Når en organisation er presset, er det endnu vigtigere, at man som leder ikke rammer forkert.
Det er særlig svært, da man som leder også oftest selv er presset, når der er udfordringer i den organisation man leder.
Alle organisationer kan opleve perioder med høj intensitet. Det betyder, at alle ledere har brug for indsigt i deres ledelsesstil. Sådan kan man nemlig komme på forkant med uforudsete udfordringer.

Se mere om hvordan vi er organiseret i HabitusHusene her.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jobmulighederne i HabitusHusene klik her.

Er du generelt interesseret i at vide mere om vores arbejdsgange, historie og pædagogik? Du kan finde mange flere videoer om HabitusHusene på vores community her.

Har du lyst til at læse mere om HabitusHusene, vores strukturer og pædagogik, kan du også følge med på vores blog her.