17 mar, 2021

God onboarding af nye medarbejdere i Habitus!

Det er vigtigt, at alle nye medarbejdere i Habitus får en god start! Se mere om hvordan vi strukturere den proces, i videoen nedenfor:

Denne lille video beskriver, hvordan vi arbejder med onboarding i Habitus. Når man er ny medarbejder i Habitus, skal man nemlig have den bedst mulige start. Er man tryg i sit arbejde, har man også bedre forudsætninger for at være god til det.

I Habitus er det derfor vigtigt, at alt vores personale er klædt godt på, når de kommer på arbejde. Det er det, fordi det er vigtigt for kvaliteten af den faglige omsorg, vi kan yde, at alt personale følger de samme strukturer. På den måde sikrer vi kontinuitet i hverdagen. I Habitus betyder kontinuitet i hverdagen også, at vi kan skabe ro for borgerne. Den ro er nødvendig, for at vi kan hjælpe borgere til at minimere frustration og maksimere livskvalitet.

Kommer nye medarbejdere i Habitus godt om bord på deres nye arbejdsplads, kan de derfor være med til at gøre en vigtig forskel.
Alle medarbejdere i alle Habitus skal leve op til samme høje kvalitet. Derfor er det også vigtigt, at alle nye medarbejdere får samme grundige introduktion til deres arbejdsplads. På den måde sikrer vi kontinuitet og høj kvalitet på tværs af alle Habitus botilbud.