17 nov, 2020

God onboarding af medarbejdere i alle HabitusHusene!

Det er vigtigt at alle nye medarbejdere i Habitus får en god start! Se mere om hvordan vi strukturere den proces, i videoen nedenfor:

Denne lille video beskriver hvordan vi arbejder med onboarding i Habitus. Når man er ny medarbejder i Habitus, skal man nemlig have den bedst mulige start. Er man tryg i sit arbejde, har man også bedre forudsætninger, for at være god til det.

I HabitusHusene er det derfor vigtigt at alt vores personale er klædt godt på når de kommer på arbejde. Det er det, fordi det er vigtigt for kvaliteten af den faglige omsorg vi kan yde, at alt personale følger de samme strukturer. På den måde sikrer vi, kontinuitet i hverdagen. I Habitus betyder kontinuitet i hverdagen også, at vi kan skabe ro for borgerne. Den ro er nødvendig for at vi kan hjælpe borgere, til at minimere eventuel problemskabende adfærd – og maksimere livskvalitet.

Kommer nye medarbejdere i Habitus godt om bord på deres nye arbejdsplads, kan de derfor være med til at gøre en vigtig forskel, hurtigst muligt.
Alle medarbejdere i alle HabitusHusene skal leve op til samme høje kvalitet. Derfor er det også vigtigt, at alle nye medarbejdere får samme grundige introduktion til deres arbejdsplads. På den måde sikrer vi kontinuitet og høj kvalitet på tværs af alle HabitusHusene.

HabitusHusenes Direktør Martin Godske har derudover skrevet denne artikel om, hvad onboarding er i Habitus og hvorfor det er så vigtigt for os. Den artikel kan du læse her.

Du kan se mere om hvordan vi ellers er organiseret i HabitusHusene her.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jobmulighederne i HabitusHusene klik her.

Har du lyst til at læse mere om HabitusHusene, vores strukturer og pædagogik, kan du følge med på vores blog her.