fbpx

HabitusHuset Elbækvej HabitusHuset Elbækvej

HabitusHuset Elbækvej

Antal pladser: 11

Ledige pladser:
Info på tlf. 20 61 02 41

Normering

Tæt personale af en til to medarbejdere

Døgnpersonale

Botilbuddet er bemandet døgnet rundt

Bevillingsgrundlag

SL § 107/108 samt aktivitets – og samværstilbud SL § 104.

Målgruppe

Tilbuddet er målrettet borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, evt. med komorbide diagnoser, dvs. tillægsdiagnoser som for eksempel mental retardering, angst, epilepsi, depression, søvn- og spiseforstyrrelser, OCD, ADHD, mfl. samt problemskabende adfærd. Borgerne har massive personlige og- eller adfærdsmæssige problemer.

Fysiske rammer og beliggenhed

Ejendommen i Elbæk er en tidligere højskole, der består af 5 bygninger, og er i dag indrettet med 11 selvstændige boliger, hvoraf 9 boliger er indflytnings klare. Alle boligerne er mellem 40-46 m2 og indeholder stue, værelse, køkken/tekøkken og badeværelse. Derudover har flere udgang til egen have/terrasse.

Botilbuddet er beliggende i lille landsby ca. 14 km fra Horsens midtby og banegård, og ligger i naturskønne omgivelser med rig mulighed for pædagogiske aktiviteter og rekreative formål.

Der tilbydes et trygt og overskueligt miljø for beboerne. Lejlighederne er placeret med adgang til fællesareal, og personalet har faciliteter i umiddelbar nærhed. Desuden forefindes fælles faciliteter med køkken, spisestue, fjernsynsstue m.m.

Personale og pædagogik

Personalenormeringen i tilbuddet er som udgangspunkt 1 personale til 1 beboer (1:1) i dag- og aftentimerne, samt mulighed for 1 personaler til 2 beboer (1:2). På dette botilbud er der desuden mulighed for (1:3). I nattetimerne er der vågne medarbejdere, og medarbejder der kan tilkaldes.
Læs om pædagogik og metode

Døgntilbud

Botilbuddet Elbækvej har åbent hele døgnet 365 dage om året. Det betyder, at der er personale i alle døgnets timer på alle årets dage.

Bevillingsgrundlag og ydelsesbeskrivelse

Botilbuddet Elbækvej er godkendt til midlertidige- og længerevarende ophold til borgere over 18 år, jf. SL §§ 107/ 108, samt for borgere fra 15 år, jf. SL §66. Tilbuddet er desuden som aktivitets- og oplevelsestilbud, jf. SL § 104.

Ydelsesbeskrivelse §66

Ydelsesbeskrivelse §104

Ydelsesbeskrivelse §§107-108

Kontakt

Ved alle nye henvendelser og spørgsmål generelt, kontakt venligst tlf. 20 61 02 41

Ledelse

Botilbudsleder
Hans Christian Rødkjær
Telefon 25 25 77 39
Mail: hcr@habitus.dk

Daglig leder 
Kim Kyed
Telefon 22 95 52 28
Mail: kky@habitus.dk

Adresser

HabitusHuset Elbækvej
Elbækvej 45
8700 Horsens
Tlf. XX (Hustelefon)