fbpx

Ombygget villa ved Køge Strandpark Ombygget villa ved Køge Strandpark

HabitusHuset Søvang

Antal pladser

4

Normering

Moderat personlig støtte, hvor der knyttes to medarbejdere til fire beboere.

Døgnpersonale

Botilbuddet er bemandet døgnet rundt.

Bevillingsgrundlag

Botilbud efter serviceloven §§ 107 og 108, samt dagtilbud efter serviceloven § 104.

Autismecenter Brøndbyskoven

Habitus

Målgruppe

Tilbuddet er målrettet unge med udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret, evt med tillægsdiagnoser som for eksempel lettere mental retardering, angst, depression, OCD mfl. Målgruppen er unge som med vejledning og støtte kan fungere i egen lejlighed og begå sig på fællesarealer med ligestillede.

Fysiske rammer og beliggenhed

Botilbuddet er placeret i en villa som tidligere har rummet et boligfællesskab og er ombygget til formålet. Der er fire mindre lejligheder. Tre med to værelser og en lejlighed med et stort værelse med mulighed for opdeling. Alle har eget bad og toilet. Beboerne deles om et fælleskøkken, hvor der også er spiseplads og tv/sofakrog. I bryggerset er der mulighed for tøjvask.

Haven er overskuelig med ugenert terrasse i flere niveauer samt lidt græsplæne til havespil. Desuden et opvarmet skur med mulighed for indretning af hobbyværksted eller lignende.

Ejendommen ligger i et villakvarter og 100 m derfra er der adgang til Køge Bugt Strandpark med gåruter omkring Lille Vejlesø og Jægersø samt Arken og Ishøj Havn. Der er minimal støj fra trafik og øvrige naboer. I nærområdet findes indkøbsmuligheder mv. i gåafstand.

Personale og pædagogik

Personalenormeringen i tilbuddet er som udgangspunkt 2 personaler til 4 beboere i dag- og aftentimerne. I nattetimerne er der en sovende nattevagt.

Læs mere om vores pædagogik og metode

Døgnåbnet

HabitusHuset Søvang har åbent hele døgnet 365 dage om året. Det betyder, at der er personale i alle døgnets timer på alle årets dage.

Bevillingsgrundlag og ydelsesbeskrivelse

HabitusHuset Søvang er godkendt til midlertidige og længerevarende ophold til borgere over 18 år, jf. serviceloven §§ 107 og 108. Tilbuddet er desuden godkendt til aktivitets- og samværstilbud, jf. serviceloven § 104.

Ydelsesbeskrivelse §§107-108

Kontakt

Ved alle nye henvendelser og spørgsmål generelt, kontakt venligst tlf. 20 61 02 41

Ledelse

Bo og Dagtilbudsleder
Henrik Hegnet Touborg
Tlf. 25 47 89 24
Mail: hht@habitus.dk

 

Daglig leder
Betina Førgaard
Tlf. 25 25 77 28
Mail: bf@habitus.dk

Adresse

HabitusHuset Søvang
Søvangs Allé 18
2635 Ishøj
Tlf. 25 25 77 29