Habitus botilbud og dagtilbud Få et arbejde, hvor du gør en forskel. Hver eneste dag. Klik her Se vores ledige stillinger

Job hos Habitus

Hos Habitus er vi altid på udkig efter kompetente medarbejdere

Pædagogiske resultater

Hvis du er engageret, pålidelig, tålmodig, kan arbejde struktureret og har interesse for specialpædagogik, så er du måske lige dén, vi leder efter. Og har du erfaring indenfor autismeområdet fra tidligere job, praktik eller lignende, så er du godt på vej til et både krævende, spændende og givende arbejde hos Habitus.

Sådan arbejder vi

Vi har personale på vores botilbud hele døgnet rundt. Typisk vil vi have dagsindmøder, der strækker sig over hele dagen, hvorefter der er overlap med nattevagten. Der er for de fleste borgere 1:1-normering i dagtimerne.

Som fast medarbejder i et team vil du følge vores årshjul med møder cirka hver anden uge. På møderne vil hvert team drøfte pædagogik, arbejde med udviklingsplaner, modtage supervision og meget mere.

For at sikre tryghed og stabilitet hos vores borgere har vi, ud over vores faste teams, et fast vikarkorps i Habitus. De er særligt oplært i at tage over, når det faste personale holder møder, ferier eller ved sygdom.

Hør hvad vores administrerende direktør, Martin Godske, fortæller om Habitus og hvordan det er, at arbejde hos os.

Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning til os, så er du velkommen til at kontakte:
Amanda Elfort
HR Konsulent
Telefon 81 80 35 20
ae@habitus.dk

Mangler du et CV, kan du downloade vores CV skabelon til pædagogisk personale