Habitushusenes Community | Videndeling og høj faglighed

Habitus Community Vil du vide mere om jobmuligheder i Habitus? Lær mere her! Habitus Community er vores samling af materiale med fokus på høj faglighed. Fokus på høj faglighed, skaber bedre vilkår for mennesker med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Bliv klogere på Habitus

I denne video kan du se hvordan HabitusHuset Elbækvej ser ud og høre botilbudsleder Hans Christian Rødkjær fortælle om det menneskesyn der er helt centralt

Habitus Bibliotek

Vores arbejde med diagnoser og adfærd i Habitus

HabitusHusenes dag- og botilbud er godkendt til og målrettet borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelse, herunder autisme spektrum forstyrrelse, medfødt hjerneskade, udviklingshæmning, udadreagerende adfærd og tilgrænsende tilstande. Det er ofte borgere som har komorbide tilstande (tillægsdiagnoser) samt massive personlige og/eller adfærdsmæssige problemer.

Hverdagen i Habitus

Medarbejderne har ordet

I Habitus arbejder vi hver dag på at højne vores medarbejders trivsel. Glade og tilfredse medarbejdere er gode og stabile medarbejdere. Hør hvad medarbejderne har at sige om det.

Læs mere

Tilmeld dig og få nyeste viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende ny inspiration fra Habitus Community. Vi vil samle relevant faglitteratur, filmklip, oplæg, konferencer o.lign. således du altid er opdateret på vores fagområde

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 uger siden
Habitus

Hvornår er du stolt af din profession?

Pædagog i Habitus, Peter Trap, fortæller her hvornår han er mest stolt af sin profession. Og hvornår han føler, at hans arbejde er meningsfyldt.

Du kan læse mere om jobmuligheder i Habitus her: bit.ly/3efzI97
... See mereSee mindre

Kommenter på Facebook

Rasmus

Morten Jensen

3 måneder siden
Habitus

Direktør i Habitus og konsulent og ekstern lektor ved CBS Rikke Bjerregaard udbyder et online kursus i kriseledelse. I denne video fortæller Rikke Bjerregaard om, hvad tidligere kursister har fået ud af at deltage i kurset.

Følg linket for at melde dig til:
www.altinget.dk/arena/uddannelse/online-kriseledelse-en-praksisnaer-vaerktoejskasse-2021
... See mereSee mindre

Video image

Kommenter på Facebook

3 måneder siden
Habitus

Ingen skal opleve krænkelser på arbejdspladsen

Fra 2021 udsender vi spørgeskemaer, hvor alle ansatte i Habitus anonymt får mulighed for at fortælle om deres oplevelser med kulturen i Habitus.

Spørgeskemaerne bliver udsendt i forbindelse med vores forråelsesmålinger fire gange årligt. Spørgeskemaerne skal give os den indsigt, der gør det muligt, at vi sammen kan tale om den kultur vi alle sammen er en del af. Vi skal kunne tale om de strukturer, der skaber de rammer vi er sammen i.

Se med og hør mere om vores arbejde med at afdække og bekæmpe krænkelser i alle HabitusHusene.

Følg dette link hvis du vil vide mere om vores forråelsesmålinger: bit.ly/3jzQW36
... See mereSee mindre

3 måneder siden
Habitus

Ved du at alle bo- og dagtilbud underlagt standarder fra mange forskellige tilsyn? Det er der gode grunde til, men det påvirker også vores praksis på daglig basis.

Alle vores indsatser er altid med fokus på, at kunne drive bosteder der maksimerer livskvalitet for beboerne. I kan se mere om vores pædagogik, og hvordan vi organiserer os her:
habitus.dk/community/
... See mereSee mindre

3 måneder siden
Habitus

- I skal da heller ikke snydes for vores tilsynsrapporter fra Tyvhøjvej, Kæderupvej, Elbækvej, Jernstøbervænget og Søren Kannesvej

habitus.dk/community/
... See mereSee mindre

4 måneder siden
Habitus

Der er ingen tvivl om, at 2020 har været et bemærkelsesværdigt og udfordrende år for os alle. Derfor vil vi gerne takke alle, der har gjort en særlig indsats, i året der er gået. Rigtig godt nytår fra os i Habitus. ... See mereSee mindre

Der er ingen tvivl om, at 2020 har været et bemærkelsesværdigt og udfordrende år for os alle. Derfor vil vi gerne takke alle, der har gjort en særlig indsats, i året der er gået. Rigtig godt nytår fra os i Habitus.

Kommenter på Facebook

Godt nytår og rigtig god arbejdslyst til jer 💫💖💫

5 måneder siden
Habitus

Rigtig glædelig jul fra os i Habitus. ... See mereSee mindre

Rigtig glædelig jul fra os i Habitus.

Kommenter på Facebook

Glædelig jul til jer og tak for et godt samarbejde 🎄