25 maj, 2021

Rideterapi der skaber personlig udvikling

Rideterapi hjælpe til at opnå meget personlig udvikling. At være omkring heste på den rette måde, kan hjælpe os til at forstå vores egne signaler, behov, ønsker og evner. Gennem hesteassisteret terapi, kan man få hjælp til at forstå de signaler vi sender ud i verden. Med udgangspunkt i den øgede forståelse for sig selv, kan man nemmere arbejde sig derhen hvor man gerne vil være.

I HabitusHuset Nordahl har vi fokus på, hvordan rideterapi kan være hjælpsomt for den enkelte og bidrage til en øget forståelse for en selv. Samværet med heste kan nemlig øve individer med at lære sig selv bedre at kende, fordi det kræver, at man er 100% nærværende i sin interaktion med hesten.

Vi tilbyder rideterapi både som forlængelse af vores STU tilbud, vores beboere og som et tilbud til mennesker, der kan have gavn af rideterapi og personlig udvikling. Vores erfaring er, at mange mennesker der står i forskellige former for livskriser, kan have udbytte af det ro og nærvær mange oplever, gennem rideterapi og samvær med heste.

HabitusHuset Nordahl – et bosted for unge mellem 18 og 25.

Den smukke natur i Tørring tæt ved gudenåen er de perfekte omgivelser til at finde ro til at finde det nærvær der skal til, for at for kunne fordybe sig i ridning og hestene.

Du kan læse mere om HabitusHuset Nordahl her.

Habitus botilbud og dagtilbud hest

Du kan se mere om hvordan vi ellers er organiseret i HabitusHusene her.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jobmulighederne i HabitusHusene klik her.

Har du lyst til at læse mere om HabitusHusene, vores strukturer og pædagogik, kan du følge med på vores blog her.